2017 Tesettür Kıyafetler İçin Takı Modelleri

Bayanların vazgeçilmezleri o kadar çok ki… Bunlardan biri de takılar. İster açık ister kapalı olsun bayanlar mutlaka takıp takıştıracak ve bunları gösterecek kıyafetler kombinler yaparlar.

Tesettür giyimde kolyeler, küpeler daha az görünse de tesettür kolye modelleri 2017 yılında daha fazla öne çıkacak. Rengarenk ve birbirinden farklı tasarımlar içeren kolye modelleri tesettür giyim içinde gömlekler üzerinde rahatlıkla takılabilir. Tesettür tunik modelleri üzerinde de gayet hoş duran kolye modelleri bulunuyor. Özellikle beyaz, açık mavi, pudra ve mint yeşili gibi tunik ve gömlekler üzerinde büyük taşlı kolyeler, renkli kolyeler ve püsküllü kolyeler oldukça şık bir görüntü veriyor.

Renkli Damla Tesettür Kolye Modelleri 2017 4

Uzun tesettür elbise modelleri üzerine de uzun kolye modelleri çok yakışıyor. Takı takmayı seven bayanlar, her zaman aynı renklerde değil,zıt renklerde de takılar kullanabilirler. Uzun ve düz renk tesettür elbiselerde genellikle uzun zincirlere sahip kolyeler takmak daha doğru olur. Bu uzun elbise için eşarp ya da şal modellerinden birini kullanabilirsiniz. Ancak son zamanlar şal modelleri daha fazla kullanıldığı için; eğer şal takacaksanız şal uçlarını ya kısa tutun ya da omuzdan sırta doğru sarkacak şekilde takın. Zira şal uçları arasında kolyenin güzelliği kaybolacaktır.

Sefamerve Uzun Elbise üzerine Uzun Kolye

2017 Tesettürlü Bayanların Seveceği Yüzükler

2017 yüzük modasında da yine vazgeçilmez yüzük modelleri olacak. İncili, taşlı, gold yüzükler yine bu tarz yüzükleri seven bayanların aksesuar kutularını süslemeye devam edecek. Bunların yanı sıra bir süredir trend olan eklem yüzük modelleri 2017 yüzük modelleri arasında olacak.

Çift parmak yüzükler ise 2017 yılına damgasını vuracak. Özellikle yüzük takmadan dışarı bile çıkmayan bayanların bu yüzük modellerini çok sevecekler.

2017 tesettür yüzük modelleri arasında Allah lafızlı yüzükler, Kayı obasının simgesi IYI yüzükleri, nazar boncuklu yüzükler, tuğralı yüzükler daha fazla göreceğimiz modeller arasında yer alıyor. Geçmişten bu yana bayanların zevkle taktığı renkli cam yüzükler de yine bayanların parmaklarında yerini alacak.

2017 abiye takı modelleri arasında da tesettürlü bayanlar için abiye elbiseleri üzerine uygun renk ve modelde takı kullanmaları gerekir. Abiye elbise çok taşlı, pırıltılı değilse takı setlerinden taşlı bir kolye ve yüzük ya da bilekliğini takarak şık bir görünüm elde edebilirler. Eğer abiye yeterinde şatafatlı ise sadece taşlı bir yüzük kullanmak yeterli olacaktır. Zaten abiye elbise üzerine yapılan tesettür türbana abiye aksesuar takılacaktır; ekstradan kolye, bileklik gibi takılar takıp abartmamak gerekir.

Özetlersek;

2017 yılında tesettürlü bayanlar, tesettür tunikler üzerine farklı kolye modelleri takabilirler.

Eklem yüzükler ve simgeli yüzüklerle klasik olan taşlı, pırlantalı ve incili yüzükler kullanabilirler.

Farklı saat modelleri, bileklikler ile kombin edilerek daha zarif ve zengin bir görüntü elde edilebilir.

2017 tesettür takı modelleri ile doğru kıyafetlere doğru takılar kullanın, fazla takı takıp abartmayın ve aynı renklerin cazibesindense zıt renklerin kombinlerini yapmaktan çekinmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir