2024 Tesettür Gelinlik Modelleri

Her gelinin hayali en mutlu gününde hayatında ilk ve tek defa giyebileceği ve unutulmaz olacağı şık bir gelinliğe sahip olmak. Her yıl çeşitli modeller karşımıza çıkıyor, 2022 tesettür gelinlik modelleri çok abartılı olmayan şık ve zarif modelleri ile dikkat çekiyor.

Sizler için bu yılın tarzını yansıtacak 40 adet farklı tarzda tesettür gelinlik modeli seçtim. Aralarında bu yıl fark yaratacak modeller de bulunsa da eskimeyen bir kaç model de var. Aslında 2022 tesettür gelinlik modelleri genelde iki tarzdan oluşuyor, çok gösterişli modeller yada sade modeller fakat bu yıl iki tarzı birleştiren modellerde mevcut.

 

tesettur gelinlik modelleri 2022 tasli min

2022 Tesettür Gelinlik Modelleri İşlemeli Model

turkmen usulu tesettur gelinlik min

 

Bu model kaftan tarzından esinlenerek tasarlanmış bir model olarak dikkat çekiyor. Anlattığım üzere iki tarzı birleştiren, yani hem gösterişli, hem de sade tarzlardan bir tutam alan bir model ile karşı karşıyayız.

 

tesettur gelinlik uzun yaka min

 

Bu model üzerindeki altın rengi işlemelerle dikkat çekiyor, aynı zamanda sadelik hissi de veriyor. Uzun duvak ise gelinliği tamamlayan bir başka parça, 2022 tesettür gelinlik modelleri bu tarz modeller ile düğün sezonuna damga vuracak.

 

tesettur gelinlik modelleri min

 

2022 Tesettür Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

tesettur gelinlik modelleri 2022 tarlatan uzun min

 

Gelin olacak hanımların en çok merak ettiği konu ise 2022 tesettür gelinlik modelleri ve fiyatları olacaktır. Aslında teker teker fiyat vermeye kalksam liste uzar bu sebeple şunu söyleyebilirim, her bütçeye uygun gelinlik modelleri mevcut.

 

tesettur gelinlik modelleri 2022 sade min

 

Belki bu söylediklerim klişe olabilir fakat günümüz şartlarında 800 liraya da tesettür gelinlik bulabilirsiniz, 10.000 liraya da bulabilirsiniz. Kumaşına, tipine göre değişiyor fiyatlar kiralama da ise çok fazla fark etmiyor, eskiden fiyatlar kiralama olunca yarı yarıya oynardı.

 

tesettur gelinlik modelleri 2022 onu tasli min

 

Tesettür gelinlik bulmak çok zor zaten bu konuya yatırım yapan firmalarda çok değil, yerel moda evlerinde genelde kişiye özel dikiliyor yada hazır model veriliyor.

 

tesettur gelinlik modelleri 2022 kaftan min

 

Fakat şunu da söylemem mümkün artık Çin’den dahi gelinlik getirtilebiliyor, bu söylediklerime girebilirsiniz fakat ali ekspres gibi siteleri inceleyebilirsiniz. Çok güzel tesettür gelinlik modelleri mevcut. 2022 tesettür gelinlik modelleri ve fiyatları konusuna çok fazla değinmek istemiyorum çünkü fiyatlar mevsime göre de değişebiliyor. Aynı model kışın fazla düğün olmaması sebebiyle daha ucuza satılabiliyor.

 

tesettur gelinlik modelleri 2022 islemeli min

 

Tesettür Prenses Gelinlik Modelleri 2022

 

tesettur gelinlik modelleri 2022 islemeli min

 

Bu model özellikle beli ince yapılı hanımlara hitap etmektedir. Çok farklı modellere sahip olan tesettür prenses gelinlik modelleri, özellikle kabarık tarlatan ve etek kumaşının tüllü olması ile fark yaratmaktadır. Birde 2022 tesettür gelinlik modelleri bu yıl da adında çok bahsedeceğimiz uzun kuyruklu modelleri de prenses gelinliklerde görebiliriz.

 

tesettur gelinlik modelleri 2022 islemeli tasli min

 

Prenses gelinlik modelleri daha dantelli ve taş işlemeli yapısı ile öne çıksa da, sade düz modellerde görmek mümkün olmaktadır. Bir de bu yıl yine sık karşılaşacağımız uzun duvak, pelerin duvak modelleri de tesettür prenses gelinlik modellerine uygulanmaktadır. Uzun duvakların yanı sıra önü taşlı gelinlik başı modelleri de tesettür prenses gelinlik modellerine renk katıyor.

 

tesettur gelinlik modelleri 2022 beli siki min

 

Tesettür prenses gelinlik modelleri yeni tasarımlar olması nedeniyle çok çeşit barındırmıyor olsa da uzun duvaklı ve gelin başı süslemeli modeller ve kabarık etek detayları ile dikkat çekiyor. Bu yıl sıkça karşılaşacağımız altın yaldızlı işlemeli modellere tesettür prenses gelinlik modellerinde yer verilecek.

 

tesettur 70s gelinlik modeli min

 

Tesettür Kabarık Gelinlik Modelleri 2022

tesett min

 

Adeta her yıl gelinlerin vazgeçilmezi haline gelen tesettür kabarık gelinlik modelleri bu yılda kendine has tarzı ile moda evlerinde ve gelinlikçilerde kendine yer bulmayı başarıyor. Aslında tesettür gelinlik modelleri 2022 arasında en eskiye dayanan modellerden birisi olan kabarık gelinlik modelleri, her bütçeye uygun seçeneklerle kendinden söz ettiriyor.

 

tas duvakli tesettur gelinlik modeli min

 

Bu model eski bir model olmasından dolayı ve yeni moda ürünlerin çeşitli ve fazla olmasından dolayı diğer modellere göre fiyatı daha cazip geliyor. Bir neden de kiralık gelinlikler bu model üzerine çok olduğu için fiyat daha esnek oluyor.

 

yeni tarz tesettur gelinlik modeli min

 

2022 Tesettür gelinlik modelleri altın işlemeli, motifli seçenekler sunacağını daha önce söylemiştik, kabarık gelinlik modelleri ise bundan farklı olarak zümrüt taşlı dantel işlemeli modeller ile karşımıza çıkacak.

 

yeni sezon tesettur gelinlik modelleri min

 

Tesettür kabarık gelinlik modellerinin en büyük avantajı hem ince hem de kilolu hanımlara hitap etmesidir. 2022 Tesettür gelinlik modelleri arasında hem üst bölgesi hem de alt bölgesinin kabarık olduğu tek model olan bu gelinlik bu özelliği sayesinde fazla kilolarınızı saklıyor. Bu modelin diğer bir avantajı ise çok fazla renk seçeneği sunulmasıdır. Fuşya, ten rengi, eflatun, kırmızı gibi farklı seçenekler ile her zevke hitap ediyor.

 

uzun tarlatan tesettur gelinlik modeli min

 

Tesettür kabarık gelinlik modelleri gerek çeşidin bol olması, gerekse de renk seçeneklerinin fazla olması ile gelinlik seçimine bir türlü karar veremeyen gelin adaylarına bir alternatif oluyor. 2022 tesettür gelinlik modelleri sizlere pahalı geliyorsa, kararsız kalıyorsanız bu modele yönelmenizi tavsiye ederim.

 

uzun kuyruklu tesettur gelinlik modeli min

 

Özellikle 2022 tesettür gelinlik modelleri arasında kilolu hanımlara en çok hitap eden modeldir. Kilolu hanımlar bu modellere bakmadan gelinlik tercihi yapmasınlar.

 

uzun islemeli tesettur gelinlik modelleri 2022 min

 

Tesettür Gelinlik Başı

 

sultan tesettur gelinlik modeli min

 

Son olarak tesettür gelinlik başı nasıl olmalı bunun hakkında kısaca sizlere bilgi vereceğim. Gelin adayı hanımların en çok hataya düştükleri konu tesettür gelinlik başı konusu oluyor. Öyle ki 2022 tesettür gelinlik modelleri arasından en güzel modeli seçseniz bile tesettür gelinlik başı tercihiniz gelinliğe göre olmazsa tam olarak taşlar yerine oturmuyor.

 

sade uzun tesettur gelinlik modeli min

 

İlk olarak dikkat edilecek husus yüzünüzün genişliği yani büyüklüğü, yüzünüz büyük ise ince tarz tesettür gelinlik başı tercih etmeyiniz. Yüzünüz büyük ise tesettür gelinlik başı daha sert ve gösterişli olmalı,  bu şekilde yüzünüzün kenarlarını da kapatacak modeller ile yüzünüzün hatları belli olacaktır. Bu şekilde modeller seçmeniz de fayda var.

 

sade uzun boyun tesettur gelinlik model min

 

Yazı sonunda geniş bir galeri ile birde video şeklinde 2022 tesettür gelinlik modelleri slayt gösterisi sunacağım.

 

2022 Tesettür Gelinlik Modelleri Galerisi

 

sade stil 2018 tesettur gelinlik modeli min onu tasli tesettur gelinlik modeli min onu tas islemeli tesettur gelinlik modeli min onu dugmeli tesettur gelinlik modeli min nokta islemeli tesettur gelinlik modelleri min kusakli tesettur gelinlik modeli min kemerli tesettur gelinlik modeli min islemeli tesettur gelinlik min islemeli tasli 2018 tesettur gelinlik modeli min ince tesettur gelinlik modeli min harem tesettur gelinlik modeli min gul motifli gelinlik modeli min Farkli Tarz Tesettur gelinlik modelleri min cok sade tesettur gelinlik modelleri min cicek tacli tesettur gelinlik modeli min 2023 tesettur gelinlik min 2018 tesettur gelinlik modeli isleme motifli min

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir