2016 2017 Kış Modasına Genel Bakış

Sonbahar aylarına serin ve soğuk hava ile giriş yaparak, kışa merhaba dedik. Kışın beklediğimiz soğuk ama keyifli günleri biraz daha yaklaştı. Soğuk günlerin gelmesi ile dolapları yenileme heyecanı başladı. Dolaplarda bulunan ince ve yazlık kıyafetlerin yerini kışın yükselen kalın parçaları alıyor. 2016 2017 yılında içimizi ısıtarak şık görünümümüzü güçlendirecek parçalar neler oluyor? Kışa damgasını vuran parçalar hangi detaylardan oluşuyor?

Kışın Sevilen Dokusu Kadife

Her yıl olduğu gibi bu yıl da havaların soğuması ile kıyafetler ve hatta kumaş dokuları değişime uğruyor. Kış aylarının sevilen dokusu kadife, bu sezon da yükselen kumaşlardan oluyor. Kadife montlar, pançolar, çanta ve ayakkabılar kendini göstererek, en çok tercih edilen ürünlerden olmaya hazırlanıyor. Sezonun iddialı renkleri, kadife ile buluşarak kusursuzluk ile zarifliği birleştiriyor. Tarçın, hardal, yeşil ve bordo tonları kadifenin yumuşak dokusu ile kendini gösteriyor.

20162017-sonbahar-kis-modasi-mercek-altinda-1-470x359

Şişme Yelek ve Montlar

Spor şıklığın olmazsa olmaz ürünlerinden olan sıcacık şişme montlar, bu yıl da en çok tercih edilen parçalardan oluyor. Sonbaharda ince şişme yeleklerin kullanımı başladı ve bu kullanımın ardından kalın şişme montlar geliyor. Havaların soğuması ile kombinlerin vazgeçilmez parçası olan şişme montlarda bu yıl baharat renkleri moda oluyor. Baharat renklerinin güçlü ve sıcak tonları, birbirinden şık kombinlerde kullanılıyor.

20162017-sonbahar-kis-modasi-mercek-altinda-4-470x359

Dikkat Çeken Aksesuarlar

Aksesuarlar, her sezon değişime uğrayarak karşımıza çıkıyor. Bu sezon büyük ve iddialı aksesuarlar yükselişe geçerek, kombinlerin güçlü tamamlayıcısı oluyor. Düz renklerdeki sade kıyafet seçimleri, güçlü ve iddialı aksesuar parçaları ile bütünleşerek, kusursuzluğu yakalıyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir