2017 Kışına Ait En Güzel Kaban ve Mont Modelleri

Kış aylarının başlaması ile Mont ve Kaban sezonu  açıldı! İçimizi ısıtan mont ve kabanlar kürk detaylardan, yumuşak dokular ve şişme kumaşlardan oluşuyor. Tesettür palto modelleri, soğuk havalardan korunmanın yanı sıra şıklığın da unsuru oluyor.

Markaların Sonbahar Kış Koleksiyonlarında yer alan paltolar, dış giyimin olmazsa olmazları olurken, sezonun sahip olduğu şık detaylar modeller üzerinde dikkat çekiyor.

Kaban Tasarımları 1

Öne Çıkan Renkler, Bordo ve Kırmızı

Sezonun kaban ve mont modellerinin iddialı renkleri kırmızı ve bordo tonları oluyor. Rahat ve özgür stillerin çabasız şıklığını sezonun öne çıkan kaban modelleri oluşturuyor. Lüks tasarımların göze batmayan detayları, şıklığın güçlenmesine ve kadınsı duruşlara olanak veriyor.

Kaban Tasarımları 2

Camel Rengin Sıcaklığı İç Isıtıyor

Sonbahar Kış sezonunda yükselişe geçen renklerin başında camel tonları geliyor. Sütlü kahvenin en yumuşak ve iç ısıtan renkleri, sezonun kaban modelleri üzerindeki yerini alarak kışa damgasını vuruyor. Kusursuz tasarımlara imza atan camel rengi, bordo ve kahve tonları ile bir araya gelen detaylar ile öne çıkıyor.

Kaban Tasarımları 3

Olmazsa Olmaz Kürk Detaylar

Kaban ve montların her haline çok yakışan yapay kürk detaylar, yeni sezondaki yerini alıyor. Kadınsı ve güçlü görünümün olmazsa olan kürkler, dış giyim parçalarının yaka ve omuz kısımlarında dikkat çekiyor. Bu kürk detaylar, siyah, kahve ve krem tonlardan oluşarak, sakin ve dingin bir görünüm yansıtıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir