2016 Gençler İçin Eşarp Modası

Moda, her gün yenilenen ve farklılaşan bir alandır. Moda, herkes için farklıdır ve bu yönüyle aslında kişiye özeldir. Modanın en önemli unsuru ise yaşa göre farklılık göstermesidir. Genç, orta yaş, yaşlı ve çocuk kategorilerine ayrılan moda, her kategoride farklı renk, desen ve parçalara yer verir. Her yaşın kendine özgü giyim modası, renkleri ve desenleri bulunur. Moda da bunu göre her sezon değişime uğrar.

Tesettür giyim, yaşa göre farklılık göstererek, gençler için ayrı bir moda alanı oluşturur. Genç tesettürlü bayanlar, modayı daha çok takip ederler ve buna göre kıyafetler seçip kombinler hazırlarlar. Genç tesettür modasında her ürün farklı formatlardadır. Bu ürünlerden en belirgin olanı şüphesiz ki eşarplardır. Genç bayanların eşarp seçimleri, diğer yaşlara oranla daha modern, renkli ve daha canlı desenlerden oluşur.

2016 gençler için eşarp modası, her yıl olduğu gibi kendini yine yeniledi ve ortaya oldukça modern olan trend parçalar sundu. Eşarplar, 2016 yılında gençlerin ilgisini çekecek ve kombilerine uyacak biçimde desen ve renklerden oluşturuldu.

2016 Genç Eşarplarında Renkler

2016 eşarp modasının gençlere özgü olanları oldukça canlı renklerden oluşuyor. Yaz aylarının canlılığını yansıtan renkler, eşarplarda kullanılıyor ve gençlerin gözdesi oluyor. Cıvıl cıvıl mavi, pembe, sarı, mor ve turuncu renkleri eşarplardaki yerini buluyor. Bu renkler özellikle ipek kumaşlarda kullanılıyor ve canlı bir görünüm yansıtıyor.

genclere-ozel-5-farkli-esarp-ve-sal-baglama-bicimi-8540162_3122_m

2016 Genç Eşarplarında Kullanılan Desenler

Eşarp seçiminde en önemli olan unsurlardan biri elbette ki desenlerdir. Desen tercihi yaşa göre değişim gösterir. Orta yaştaki bayanlar daha sade ve düz desenleri seçerken, genç tesettürlü bayanlar oldukça canlı, karışık ve dikkat çekici desenlere sahip eşarpları kullanıyor. 2016 yılının eşarp modasında en çok tercih edilen desenler çiçekler ve yaprakların kullanıldığı desenler oluyor.

genclere-ozel-5-farkli-esarp-ve-sal-baglama-bicimi-8540162_3922_m

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir